Passie voor design & code

Kai Chan, designer en front-end developer uut Grûnn Vertaling: uit Groningen.

Door mijn grote passie voor grafische vormgeving en het ontwikkelen van websites/apps zorg ik ervoor dat de designs ook pixel-perfect uitgewerkt zijn. Minimalistisch, functioneel en fun zijn kenmerkend in mijn designs. Sinds 2004 heb ik aan meer dan 50 projecten gewerkt, waaronder reclamefolder(.nl) en openingstijden(.nl). Met deze projecten heb ik designs ontworpen die meerdere miljoenen mensen bereiken. Hier krijg ik enorme voldoening door, en dit zorgt ervoor dat ik nog meer gemotiveerd word om mezelf voortdurend te overtreffen.

Met mijn expertise in front-end en design ben ik ook werkzaam bij Dataprovider. Hier heb ik bijgedragen aan het ontwikkelen en ontwerpen van interfaces voor bedrijven waaronder Google, LinkedIn, PayPal enzovoort.

Nieuwsgierig geworden naar mijn designs? Neem een kijkje in mijn portfolio, hier laat ik een deel van mijn werk zien. Heb je vragen of opmerkingen? Voel je vrij om contact op te nemen.

Groningnen

Expertises

Design
Front-end development

De opdrachtgevers

Met meer dan 10 jaar werkervaring op het gebied van digitaal ontwerp zie je hieronder een selectie van toonaangevende projecten waar ik aan mee heb gewerkt.

  • Reclamefolder
  • Tafelreserveren
  • Openingstijden

Heb je vragen?

Voel je vrij om contact op te nemen.

Neem contact op